Simon Juul

HoldlederFortnite

Kunne du tænke dig at være en del af Tønder eSport samt blive en del af Sønderjyllands største eSports fællesskab?

DU får som medlem mulighed for at deltage i LAN-turneringer.
Der er plads til alle niveauer, så uanset om du ønsker at spille for at blive bedre, spille for at blive den bedste eller blot ønsker at være en del af Tønder eSport fællesskab, så er det her stedet for dig.

Turneringer og LAN-events

Vi ønsker at deltage i så mange onlineturneringer som muligt, uanset holdets niveau. Det er en del af træningen at prøve de ting man øver af i svære situationer.

Derudover vil vi forsøge at sende alle teams afsted til LAN-events rundt om i landet, hvor der vil være mulighed for at deltage i turneringer og vinde fede præmier. Vi forventer selv at afholde en bootcamp om året. Her mødes mange af Tønders medlemmer og andre klubbers medlemmer til en uforglemmelig weekend.

Om Tønder eSport

Tønder eSport er Tønders største eSportforening. Vi er grundlagt i juni 2019 og består af en bestyrelse, forskellige udvalg, frivillige trænere, en masse medlemmer og et stærkt frivilligt crew med ansvaret for alt vores teknik og opsætning.

Vi VIL være den bedste eSportforening i Sønderjylland, derfor gør vi alt for at skabe de bedste muligheder for at træne, spille og konkurrere, i præcis de spil vores medlemmer finder interessante.

Share